De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in een van de woningen in Tuinhof Ameide? Dan ontvangen we graag je financiële check bij de inschrijving zodra de verkoop officieel gestart is. De Rabobank biedt de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen.

Rabobank logo

Hoe werkt het?
De financiële check kan in jouw voordeel werken! Zijn er bij het toewijzen van de woningen meerdere kandidaten voor 1 bouwnummer, dan kijken we of een kandidaat, naast enkele andere voorwaarden, ook een financiële check heeft gedaan. Jij kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van jouw hypotheekverstrekker of financieel adviseur bij de digitale inschrijving toe te voegen. Je kunt de financiële check gemakkelijk laten uitvoeren door een financieel adviseur van de Rabobank. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

De financieel adviseurs nieuwbouw van de Rabobank, Els Haringsma, Marc Nielsen en Kim Ardon, zijn nauw betrokken bij het project Tuinhof Ameide. Ze gaan graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning in Ameide. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met jou de financiële mogelijkheden, zodat jij weloverwogen een keuze kunt maken. Alle informatie over de hypotheken van de Rabobank vind je op deze webpagina en over nieuwbouw op deze webpagina.

Energiezuinig en duurzaam wonen
De Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. En dat belonen we. Koop je een milieuvriendelijke en duurzame woning in project Tuinhof Ameide? Dan krijg jij een extra duurzaamheidskorting. Bekijk meer informatie op de website van de Rabobank om de voorwaarden te bekijken.

Neem contact op met een van de adviseurs
Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis financiële check voor jouw woning in Ameide, Tuinhof. Neem contact op met één van de Rabobank adviseurs, Els Haringsma, Marc Nielsen, Kim Ardon of stuur een e-mail naar Rabobank Nieuwbouwteam. Of vraag hieronder met behulp van de button jouw financiële check digitaal aan!

Financiƫle check Tuinhof te Ameide (rabobank.nl)